Redaktøren 65 år


(Vibeke, Janne, Erik, Henrik, Solbrit, Karl og bagerst Allan)I november 2023 rundede redaktøren så nok et mindre hjørne, og så skulle der naturligvis samles en del gæster i huset i Næsby.

Erfarne Natpostlæsere, vil kunne genkende navne som Steen, Erik, Henrik, Solbrit, Jytte m.fl. Ialt var ca 26 samlet i stuen.


Som resultat af at være beskæftiget med sit arbejde hjemmefra, og altså ikke længere i bil (nok som følge af de mange skader på firmabilen), så fik han bl.a. en cykel i fødselsdagsgave - og naturligvis også en cykelhjælm, bare for en sikkerheds skyld.


Der var lidt frafald op til festen, da Lena havde lagt sig med forkølelse, ligeså havde Pia fra Lumby. Ingen af dem var dog Corona-ramte denne gang..


Henrik måtte have nogle stole med, så der kunne blive plads til alle, uden at slæbe havestole ind fra haven. Erik og Janne skulle for en gangs skyld ikke slæbe et DJ anlæg med - selskabet er alligevel efterhånden for gamle til at danse disco-dans i vore dage.


Steen og Vibeke var blandt de første til stede, Vibeke må have fået ham afrettet i årenes løb. Steen var overrasket over, at Jan alligevel var flyttet tilbage til det nordlige Odense igen. Samtidig troede han, at vi havde fået ung pige i huset, eller endda to, da vi til lejligheden havde fået to af vores rengøringsassistenter til at stå i køkkenet på dagen.


Jytte og Lena havde lavet en poptest med udgangspunkt i 70'er musikken. Med Lena fraværende, måtte Jytte klare studievært-opgaven, dog med hjælp fra Allan til pointgivning. Point var slik som præmie.


Jan skulle så på bedste "Gæt og grimasser" vis, lede gæsterne til at gætte, hvilken sang det handlede om - uden at sige noget, højest nynne lidt. Blot den regel var jo ganske udfordrende for redaktøren...


Ungdommen kunne således igen få et lille indblik i, hvad farmand og de gode gamle venner gik og lavede i 70'erne og 80'erne. Det er vist ikke alt, de ønsker at vide.Harboøre turen

Efterhånden har vi jo været på en masse ferieture rundt i såvel Danmark, som i Grækenland og Bulgarien på Sunny Beach.

Senest tog vi 8 personer afsted til Harboør i et godt sommerhus til en uges afslapning.

På billedet herover vækkede Rikke og Allans nye elbil en hel del opmærksomhed. Fiestaen måtte blive hjemme i Harlev, da de nu havde fået en ny Ford Mustang E, så den skulle lige beundres naturligvis.


Allan, Rikke, Solbrit, Karl og Cille        Så er der dækket op til middag omkring bordet.                       ved spisebordet.

Der skal sikkert planlægges

aktiviteter for dagen.


Lykke i snak med en ansat på

Hjerl Hede. Her købte vi såvel

smør som ost fra deres eget

mejeri.