De Unges Side

En side med dem, som er dukket op siden 70´er og 80´er tiden. Samt ikke mindst alle ungerne af vore kendte personer fra tidligere - samt deres venner og veninder...

Jens Erik (43) bor i Gelsted på vestfyn. Han har arbejdet som isolatør, men er pt sygemeldt. I fritiden er det hans kat, som optager megen tid. Katten er ikke så glad for at komme ud i kulden, så Jens henter træerne ind i stuen i stedet :-)

Rikke (36) bor i Harlev sammen med Allan, som hun blev gift med i juli 2019. Hun arbejder i fødevarestyrelsen. De har 2 katte. Hun fik endelig kørekort, og efter en oplæringstid i en Fiesta, er hun og Allan kommet på elbil-bølgen med deres Ford Mustang E ;-)

Jesper (33). Bor midt i Odense by. Kontor og butiksuddannet med bl.a. Netto på CV'et. Mester i strategispil, såvel at spille dem, som at tilføje features - og i at miste mobiltelefoner.

Han er en stor dyreven. Ikke mindst står katte ham nær alle vegne :-)

Cille (29) - Bor i Hjallese sammen med sin kæreste Mitch ;-) Hun har gået på Vestfyns Efterskole, efterfulgt af Tietgenskolen. Ekspert i fotografering, tegninger og LOL, samt ikke mindst de 2 katte i hjemmet. Ikke så meget for udendørslivet, med mindre det er som hundelufter ;-)

Mitch (30). Cilles kæreste. Studerer i Odense og har bijob som Cilles finans-rådgiver ;-) Er også stærkt involveret i Playstation- og PC-spil med bl.a. Jens Erik og Jesper - samt forsøg på at opdrage husets 2 katte.


Allan (37) bor i Harlev med Rikke. De blev gift i 2019, efter han havde samlet mod til at fri til hende.

Han arbejder hovedsaligt hjemmefra med data (har selvfølgelig glemt hvad det hedder). Han er næsten frivilligt medindehaver af 2 katte, indtil flere rykker ind ;-)


Josefine (29) er datter af Jytte og Tommy. Hun har sin søde kæreste i Belgien. Hun er færdig med uddannelsen og nu ansat i Landsinsamlingen som kommunikations-konsulent.

Tilde (27) datter af Lena og Morten, bor også i Århus. Hun er ansat hos Sex og Samfund. Har også været udenlands et halvt års tid i det sydamerikanske. Derudover engageret i politik

Marie (25) også datter af Lena og Morten. Hun bor i lejlighed i Aalborg, som hun deler med et par andre unge. Går på uni.

Maja (28) bor sammen med sin kæreste i deres nyrenoverede hus. Hun er uddannet pædagog og arbejder på en skole nær Vejle.. Har også deltaget i mange arrangementer med ungdommen.

Christine (28), bor med Lars i et hus næs Assens. Hun er udlært hos Q8 nær Odense. De fik en datter i sommeren 2019. Har også været med på ferier og til mange arrangementer :-)

Anita (35) oprindelig fra Båring, men er flyttet sammen med John i deres hus nær Assens. Gik i skole med Rikke frem til 10. klasse. Har nu 2 børn med John :-)

Heidi (37) Bor lidt uden for Harndrup. Hun arbejder i nærheden af Fredericia. Hun blev i feb. 2015 mor til Mikkel, som er vild med fodbold. Så nu er der liv i hjemmet.

Flere kommer naturligvis nye navne på og skiftes ud, efterhånden som der kommer data ind på dem:-)

Nyeste kommentarer

31.10 | 09:36

Jeg har læst jeres indlæg de er fantastiske. Men hvad er der sket med de ...

30.07 | 17:24

Den leader Jeg også efter Mener den hedder jammer pg jag men Jeg kan i...

21.03 | 16:47

Marius Jensens kone hed Marie Andersine Klivager, datter af Anders ...

23.10 | 05:40

skønne knallert, bare man dog kunne købe en sådan