Første halvdel af 80'erne

Vi kigger her nærmere på, hvad der skete i 1982. Jeg var lige flyttet i lejligheden på Sankt Annagade i Bogense. En nem 1. vær. lejlighed med et lille køkken og et rimeligt badeværelse. Stuen var stor nok til at rumme både spisehjørnet og en sovesofa med et sofabord til... højeste mode vist nok... i 60'erne...

Nytårsaften 1981-1982:

Første udgivelse i den periode var Natposten nr. 89, som udkom 8. januar 1982. Dermed var der naturligvis dømt "Nytårsaften" på forsiden. Denne blev afholdt i Hårslev hos Jørgen, og der var rekorder, som stod for fald.

Polle havde haft rekorden fra før, ved at gå under bordet kl. 20.45. Denne rekord blev slået denne nytårsaften, da Eriks lillesøster Dorte måtte forlade bordet - før ostemaden, og gå tidligt til ro. Retfærdigvis skal vi tilføje, at hun kom tilbage, nogenlunde frisk ca en halv time før midnat. Så var hun klar igen.

Som noget af betalingen for varerne på bordet, blev der afholdt auktion, som også andre gange ind imellem til festerne. Her erhvervede Steen sig en bakke karse for 8 kr., samt en pakke søm til 27 kr. Jørgen købte en pakke med serpentiner, hagesmæk m.v. til 30 kr.

Erik lod sig narre af en pakke, som kunne være snaps, men var en flaske sommerdrik, heldigvis gav han kun 6 kr. for den. Kim fik en hoptimist til 30 kr, samt et girokort til Harald Nyborg, heldigvis uden beløb og sidste betalingsdag på.

Efter Dorte jo var tilbage på højkant blev værelset optaget af Steen og Jette, som vist nok skulle ind og slappe af... eller hvad man ellers kan finde på i det mørke rum. Det var vist ikke så afslappende, som da Dorte lå derinde.

Midt på aftenen havde Kim også ryddet papirdug m.m. ud fra stuen. Han spurgte Jørgen, hvor han skulle gå hen med det. Jørgen svarede, at han kunne tage det med ud på Bogensevej og brænde det.... Som sagt så gjort, så inden længe var der bål - dog heldigvis lidt inde om siden... men han gjorde jo bare, hvad han fik besked på.

Ellers forløb aftenen vist rimelig roligt. Finn havde ikke drukket så meget om aftenen, kan man læse. Til gengæld havde han varmet rigeligt op i dagens løb, så han måtte i godt kvæstet tilstand være passager, så den ædru Lena kunne køre Mantaen hjem til Harndrup.


Berigtigelse:

Så må vi vel også hellere gøre noget meget sjældent, nemlig indrømme en lille fejl på forsiden af samme nr. 89 af Natposten.

Der stod klart på forsiden, at Erik og Steen i den senere tid havde bragt en del nye piger til kredsen, og nævnte Susanne, Britta, Dorte, Susanne, Vicki, Pia, Henriette og Eva....

Det blev underbygget med beretninger om, hvad de 2 herrer kunne have foretaget sig med disse piger...

OK - det var stort set pure opspind. Fakta var, at det var redaktøren, altså mig selv som stod bag de fleste af disse nye kontakter... Heldigvis husker jeg jo ikke så godt, så jeg kan på ingen måde huske ret meget. Heller ikke om den ene Susannes sene besøg, og mine egne i værelserne hos Willemoes ved Texaco tanken. Det var spændende... nå nej - husker jo forresten ikke.


Persontests:

Der var en del personer, som stiftede bekendtskab med Natpostens persontest og de mange underlige spørgsmål, ud over højde, vægt og yndlings- det ene og andet.

I nr. 89 kan man for eksempel læse, at jeg dengang som 24 årig vejede 65 kg. Så har jeg da godt nok lige hentet et par kg mere til sidebenene siden da... Højden ser nemlig uændret ud.
Samtidig finder jeg, at min søster Lena er bedste emne som statsminister. Hmm, det bliver nok en halv-rød regering i så fald ;-)
Samtidig er der ikke overensstemmelse mellem "første kys" og "første kæreste". Kysset var Mai-Britt og kæresten står som Anne...

Erik vejede dengang mere end mig, han står med 70 kg i 1982, det er diskriminerende - han er ikke blevet tungere siden dengang...
Han boede dengang Adelgade 34, 2 sal. Der boede Jytte også en overgang, og ligeså Ella. Jytte blev træt af at dele lejlighed med en anden beboer, som havde for vane at bruge hendes håndklæder som erstatning for WC papir... (det var ikke Ella og Erik altså).
Erik havde til fælles med mig, at den vi beundrede mest var Steen. Gad vide om han måske var bedre til at score.
Eriks første kærlighed var Linda (i 4. klasse), imens hans pt-kæreste var Henriette (der er tilføjet, at det blev udfyldt 4. januar kl 02.00).
Hans bedste hobby var volleyball og enlige mødre. Han havde et par aftaler med en 28 årig enlig mor Ruth, i Otterup, hvor han engang fik mig med på besøg. Vi kørte da med Nordfyns-bussen til Otterup (og NEJ, det var ikke til en trekant!!!)
Erik mente dog, at et statsministeremne måtte være mig... Hmmm.

Jytte boede stadig på Fuglebakken hos mor og far, da hun udfyldte sin test 12 januar 1982. Hun vejede på det tidspunkt 56 kg fordelt på 170 cm. Regn selv BMI tallet ud...
Som en af hendes laster skrev hun, at hun var uøknomisk anlagt... Det var hun ikke ene om. Måske derfor hun skrev at hendes tøjbudget var svingende.
Hendes første kys var med Erik, og her tilføjer hun "bedre sent end aldrig".
Som også i en tidligere persontest skrev Jytte, at hendes største oplevelse var en episode på Sverigesturen med skolen... Vi fik dog aldrig at vide, hvad det gik ud på... så det er nok noget frækt...
Jytte mente også, at jeg ville være statsministeremne, med mine talegaver. Jeg tror dog ikke hun ville stemme på mig i vore dage, hehe.
Hun skriver i øvrigt, at hun gerne ville være psykolog - og have et hus på landet... man må da sige, at det sidste i hvert fald er lykkedes i Flemløse.

Lena blev testet samme dag som Jytte. Hun boede også stadig hjemme hos mor og far på Fuglebakken. Hun erklærer sig 2 cm kortere end sin lillesøs Jytte. Til gengæld ønskede hun ikke at opgive sin vægt, men okay længere nede kan man læse, at hendes største last er, at hun elsker mad.
Lenas første kys var med Henrik... jo jo, det husker man jo godt. For at de kunne få fred til det, skulle vi alle lege mørkegemme - og så kunne enten Jytte eller jeg rende rundt i mørket, imens Henrik og Lena gemte sig i gardaroben og kyssede....
Hun ønskede at blive socialrådgiver, selv om det bedste i hverdagen var fritid...
Hun skriver også, at hendes største præstation er, at hun holdt op med at ryge.. ? ... Holdt op? Hmmm
Som typer hun ikke foretrækker, skrev hun at det var folk, som render rundt og siger "sgu", "fanden" og "helvede" hele tiden...

Jette boede stadig i Gamby, da hun den 13. januar 1982 blev udsat for testen fra Natposten. Hun ville heller ikke opgive sin vægt, men skrev dog for en sikkerheds skyld "træk 10 kg fra" ...
Hun er meget ærlig, da hun skriver, at hendes første kys var fra hendes mor. Hun skriver da i øvrigt også, at hendes foretrukne egenskab er ærlighed.
Største last var kaffe i stride strømme, imens det værste i hverdagen var skoletimerne.
Igen er jeg nævnt som værende det bedste emne som statsminister... Vi skal måske i den forbindelse henlede opmærksomheden på, hvem der var at vælge imellem...
Hendes største præstation var sandelig også flot. Hun havde cyklet til Skagen... Endelig var hendes livret pandekager med is... sandsynligvis fordi hun ville have mig til at lave pandekager den dag...

Af besynderlige uddrag fra andre persontests kan vi oplyse, at Inga i februar 1982 må kunne betegnes som letvægter. Hun vejede kun 45 kg. fordelt på 165 cm.
Samtidig var hendes største oplevelse at se hendes kæreste tage hendes natkjole på !!! Det lyder som om de har haft et interessant natteliv hos hende.
Hendes største last var såmænd tyggegummi.

Yvette stod for en af de gode besvarelser, da hendes livret var "brunkål og sex" ... gad vide om det var samtidig?? Det stod nemlig også under hendes laster.
Hun fik ret i hendes forudsigelse om, at hun ville bo i et hus lidt ude på landet. Hun var også til John Wayne, når det kom an på TV-favorit, og røde roser, når det kom an på blomster.

Vi vender tilbage med mere 80'er historie inden længe

Nyeste kommentarer

31.10 | 09:36

Jeg har læst jeres indlæg de er fantastiske. Men hvad er der sket med de ...

30.07 | 17:24

Den leader Jeg også efter Mener den hedder jammer pg jag men Jeg kan i...

21.03 | 16:47

Marius Jensens kone hed Marie Andersine Klivager, datter af Anders ...

23.10 | 05:40

skønne knallert, bare man dog kunne købe en sådan